Over Ron de Rooij

Indien u ons benadert voor belastingadviezen, administraties, financiële- en/of estateplanning zult u meestal direct te maken krijgen met Ron de Rooij. Eén aanspreekpunt maakt de communicatie eenvoudig en is wel zo prettig, zo leert de praktijk.

Ron de Rooij, geboren 02 februari 1957, heeft na het behalen van zijn middelbare schoolopleiding diverse opleidingen succesvol afgerond zoals de gebruikelijke boekhoudopleidingen, de opleidingen tot Register Belastingadviseur, financieel planner, bachelor Pension and Lifeassurance alsmede het meest recent de Masteropleiding Belastingadviseur. Als belastingadviseur en financieel planner heeft hij ruim 30 jaar ervaring opgebouwd bij diverse overheidsinstanties en middelgrote accountants-/belastingadvieskantoren. De laatste jaren als medevennoot van een wat kleiner administratie- en belastingadvieskantoor (Koopmans & De Rooij Financiële Adviseurs te Lisse).

Met ingang van 01 oktober 2017 is Ron volledig zelfstandig actief voor meerdere MKB ondernemingen, ZZP’ers en particulieren.

Ron woont en werkt in Leiderdorp.

Kijk hier wat we voor u kunnen betekenen