Wat we doen

U wilt het beste uit uw onderneming halen. Dat is uw kwaliteit. Aan administratieve- en belastingzaken wilt u zo min mogelijk tijd besteden. Natuurlijk wilt u wel de juiste informatie bij de hand hebben, zodat u goede beslissingen kunt nemen.

Met De Rooij Belastingadvies heeft u altijd de benodigde informatie bij de hand. Wij zorgen ervoor dat u inzicht heeft in uw administratie zonder dat het u teveel tijd kost. Vanuit uw eigen situatie voorzien wij u van persoonlijk advies en geven wij u tips en besparingsmogelijkheden die toegespitst zijn op uw situatie.

Wij zijn ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden.
Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

Onze diensten

  • Wij verstrekken hoogwaardig belastingadvies aan kleine en middelgrote bedrijven, DGA’s, ZZP’ers en particulieren.
  • Wij verzorgen alle soorten belastingaangiften, financiële- en salarisadministraties.
  • Naast voornoemde zaken zijn wij ook actief op het gebied van financiële-  en estateplanning. Tijdens het leven krijgen we met diverse life events te maken die elk hun eigen specifieke fiscale, financiële en juridische gevolgen met zich meebrengen. Dit is een continue proces waarbij een financieel plan zeer veel houvast kan bieden bij het nemen van de diverse keuzes op korte en lange termijn.
  • De adviseurs van De Rooij Belastingadvies hebben zich door de jaren heen ontwikkeld bij diverse belastingadvieskantoren en overheidsinstellingen. Deze ervaring stelt hen in staat om cliënten doelgericht te adviseren bij alle fiscale vraagstukken.
  • De Rooij Belastingadvies is een onafhankelijk kantoor. Om onze dienstverlening compleet te maken werken wij nauw samen met een vaste accountant en verschillende gespecialiseerde notarissen.

Ervaringen van anderen

Middels deze mail wensen wij jou en je onderneming alle succes van de wereld en wij zien er naar uit om op dezelfde prettige wijze met elkaar verder te gaan met wederzijds zaken doen als vanouds. Professioneel, zakelijk, kort en bondig.

Hans en JohnTechnisch Installatieburo Verkuylen B.V.

Gefeliciteerd Ron en wat leuk dat je nu voor jezelf aan de slag gaat! Ik blijf zeker bij je. Jij hebt al mijn gegevens van de afgelopen jaren zeer vakkundig afgerond hetgeen ik zeer waardevol vind. Het gaat altijd goed en ik hoef me niet druk te maken over die lastige eindejaarsopgave.

Lotte Bouws Lotte Bouws Producties

We zijn erg blij met jou en blijven zeker klant.

Ruurtje en JasperJaru Beheer B.V.

Geinteresseerd? Neem dan hier contact op.